• Pack
LIMITED 6-day fast set with cabbage rolls
search
  • LIMITED 6-day fast set with cabbage rolls
  • LIMITED 6-day fast set with cabbage rolls

LIMITED 6-day fast set with cabbage rolls

zł259.00
Tax included

Zestaw dań na 6-dniowy post dr Ewy Dąbrowskiej. W zestawie wysyłamy przepisy na sałatki i dipy oraz przyprawy: sproszkowany jarmuż z ziołami lub pomidory z czosnkiem  oraz proszek z suszonych cytrusów lub warzywko alhambrowe, potrzebne przy sporządzaniu dipów do sałatek - gratis.

Dostępne metody płatności
Paynow Blik Mastercard and Visa Paypal Bank wire

This pack contains

Do każdego zestawu dodajemy:

Ebook - przepisy na sałatki i dressingi postne
Przyprawy od Alhambry
Quantity

Zapraszamy do zakupu, w promocyjnej cenie 199 pln, zestawu naszych pasteryzowanych dań (do podawania na ciepło) zaplanowanych na 6 dni postu dr Dąbrowskiej.

Doradzamy. by zjeść porcję zupy do każdego głównego posiłku (śniadanie, obiad, kolacja). Na obiad dodatkowo ciepłe danie główne.
Każdy posiłek należy rozpocząć od   jednej/dwóch porcji (wielkości dłoni złożonej w pięść) surówek z dozwolonych warzyw.
W sezonie jesienno-zimowym to szczególnie ważne, bo sama dieta dr Dąbrowskiej ma silne działanie ochładzające.

W skład  zestawu wchodzi:
5 zup w słoikach 0,815 l - w każdym 3 porcje zupy ok. 250 ml (od 32 do 80 kcal)
3 drugie dania w słoikach 0,815 l - w każdym 3 porcje po ok. 250 ml (ok. 70 kcal)
1 słoik 0,8l z zakwasem z buraków

 

To 3 zupy kremy:
- pomidorowy (250 ml ok. 65 kcal),
- kalafiorowy z nutą jabłka (250 ml ok. 71 kcal),
- z pieczonych warzyw (250 ml ok. 79 kcal) ,

2 klarowne zupy:
- bulion z pieczonych warzyw (250 ml ok. 32 kcal),
- jarzynowa ze szpinakiem lub szczawiowa lub botwinkowa (250 ml ok. 80 kcal).

W porze obiadu proponujemy:
- ryż kalafiorowy z curry (250 ml ok 72 kcal),
- gulasz burakowy z marchewką (250 ml ok 73 kcal),
- gołąbki (250 ml ok 75 kcal).

W 250 ml dania jest ok. 32-80  kcal. Słoik 0,815 l zawiera trzy porcje drugiego dania lub zupy.

W zestawie jest też 0,8 l zakwasu - prosimy by pić go po podgrzaniu do ok. 40 stopni przed śniadaniem.

Do śniadania i obiadu można dodać deser w postaci np. małego jabłka czy śliwki.

37 Items

Data sheet

Set composition
Precomposed
New
Comments (5)
Grade