Zakwas z selera
Zakwas z selera
Zakwas z kiszonego selera jest nowym produktem w naszej kiszonkowej ofercie. Przepyszny, delikatnie kwaśny, mocno zaskakujący.
Jest niepasteryzowany i dzięki temu bogaty w dobroczynne bakterie probiotyczne, które powstają podczas kiszenia. Jednocześnie w procesie fermentacji zawarty w warzywach cukier jest zużywany przez bakterie, a przez to jego zawartość w soku jest obniżana do minimum.
Składniki:
seler, woda, sól kamienna z Kłodawy.
Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna - 74 kj / 18 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 0,8 g
w tym cukry - 0 g
Białko - 1,1 g
Sól - 2,1 g
Przechowywać w temp. 4-10 C.
Opis
- Zawiera
- seler
sól himalajska
Zobacz także