• Pakiet
Zestaw premium dieta dr Ewy Dąbrowskiej, catering na post, nowe słoiki 540 ml
search
  • Zestaw premium dieta dr Ewy Dąbrowskiej, catering na post, nowe słoiki 540 ml

Zestaw premium dieta dr Ewy Dąbrowskiej, catering na post, nowe słoiki 540 ml

329,00 zł
Brutto
404,00 zł
poza zestawem

Spróbuj ośmiu wyjątkowych dań na post dr Dąbrowskiej opracowanych przez jednego z najlepszych polskich kucharzy - Michała Kutera, szefa kuchni, właściciela wybitnej restauracji „A Nóż Widelec" i Szefa Roku prestiżowego przewodnika Gault&Millau.

Zestaw zawiera dania o zdecydowanych, pikantnych smakach. Polecamy wielbicielom ostrych potraw. Flaki są naprawdę mocno imbirowe, steki pełne smaku zielonego pieprzu...

Do każdego zestawu wysyłamy gratis:

  • PDF z przepisami na sałatki i dipy,
  • PDF miniporadnika na post (jak to wszystko ogarnąć),
  • przyprawy: sproszkowany jarmuż z ziołami lub pomidory z czosnkiem oraz proszek z suszonych cytrusów lub warzywko alhambrowe, potrzebne przy sporządzaniu dipów do sałatek.
Dostępne metody płatności
Paynow Blik Mastercard and Visa Paypal Bank wire

Przedstawiamy nasz nowy zestaw dań na co najmniej 6 dni postu dr Ewy Dąbrowskiej. Zestaw PREMIUM to dania zgodne z zasadami postu dr Dąbrowskiej, opracowane we współpracy z jednym z najlepszych polskich kucharzy - Michałem Kuterem, szefem kuchni i właścicielem wybitnej restauracji „A Nóż Widelec” w Poznaniu, słynącej z nowoczesnej interpretacji kuchni polskiej. Michał Kuter to zdobywca wielu nagród i wyróżnień, w tym tytułu Szef Roku prestiżowego przewodnika Gault&Millau. 

W zestawie Michała są warzywne dania z dozwolonych na poście produktów. Polskie, europejskie i azjatyckie klasyczne potrawy dostosowane do reguł postu. Znajdziecie tu Państwo m.in. pomidorową z makaronem (z pora), flaki, steki (z selera) z sosem z zielonego pieprzu, węgierski gulasz z wędzonką (to też seler).

Dania są przyprawiane głównie świeżymi ziołami, wyraziste w smaku i różnorodne.

Na takim poście nie będzie nudy, gwarantujemy.

Zupy:

- zupa pomidorowa z makaronem porowym 

- bulion azjatycki z wakame 

- zupa szparagowa z estragonem

- flaki vege mocno imbirowe 

Dania główne 

- kalarepa po grecku

- steki z selera z jarmużem i sosem z zielonego pieprzu 

- brukselka z warzywami okopowymi i koperkiem

- gulasz po węgiersku z dynią i wędzonym selerem

Doradzamy by zjeść porcję zupy/drugiego dania do każdego głównego posiłku (śniadanie, obiad, kolacja). Na obiad dodatkowo - drugie ciepłe danie.
W sezonie jesienno-zimowym to szczególnie ważne, bo sama dieta dr Dąbrowskiej ma silne działanie ochładzające.

Każdy posiłek należy rozpocząć od jednej/dwóch porcji (wielkości dłoni złożonej w pięść) surówek z dozwolonych warzyw.

W zestawie jest też 0,75 l zakwasu - prosimy by pić go po podgrzaniu do ok. 40 stopni przed śniadaniem.

Do śniadania i obiadu można dodać deser w postaci np. małego jabłka czy śliwki.

Alhambra
45 Przedmioty

Opis

Kompozycja zestawu
Zaprojektowany
Komentarze (0)