• Pakiet
Zestaw 1 - dieta dr Ewy Dąbrowskiej, catering na post 6 dni, 5 słoików zupy, 3 dania główne, przepisy na sałatki pdf
search
  • Zestaw 1 - dieta dr Ewy Dąbrowskiej, catering na post 6 dni, 5 słoików zupy, 3 dania główne, przepisy na sałatki pdf
  • Zestaw 1 - dieta dr Ewy Dąbrowskiej, catering na post 6 dni, 5 słoików zupy, 3 dania główne, przepisy na sałatki pdf

Zestaw 1 - dieta dr Ewy Dąbrowskiej, catering na post 6 dni, 5 słoików zupy, 3 dania główne, przepisy na sałatki pdf

259,00 zł
Brutto
301,00 zł
poza zestawem

Zestaw dań na 6-dniowy post dr Ewy Dąbrowskiej.

Do każdego zestawu wysyłamy gratis:

  • PDF z przepisami na sałatki i dipy,  
  • PDF miniporadnika na post (jak to wszystko ogarnąć), 
  • przyprawy: sproszkowany jarmuż z ziołami lub pomidory z czosnkiem oraz proszek z suszonych cytrusów lub warzywko alhambrowe, potrzebne przy sporządzaniu dipów do sałatek.

                                                                                                                                                                                  

Dostępne metody płatności
Paynow Blik Mastercard and Visa Paypal Bank wire

Ten pakiet zawiera

Do każdego zestawu dodajemy:

Ebook - przepisy na sałatki i dressingi postne
Przyprawy od Alhambry
Ilość

Zapraszamy do zakupu, w promocyjnej cenie, zestawu naszych pasteryzowanych dań (do podawania na ciepło) zaplanowanych na 6 dni postu dr Dąbrowskiej.

Doradzamy by zjeść porcję zupy do każdego głównego posiłku (śniadanie, obiad, kolacja). Na obiad dodatkowo ciepłe danie główne.
W sezonie jesienno-zimowym to szczególnie ważne, bo sama dieta dr Dąbrowskiej ma silne działanie ochładzające.

W skład  zestawu wchodzi:
5 zup w słoikach 0,815 l - w każdym 3 porcje zupy ok. 250 ml (od 32 do 79 kcal)
3 drugie dania w słoikach 0,815 l - w każdym 3 porcje po ok. 250 ml (ok. 60 do 84 kcal)
1 słoik 0,8l z zakwasem z buraków

 

To 3 zupy kremy:
- pomidorowy (250 ml ok. 65 kcal),
- krem chrzanowy (250 ml ok. 70 kcal),
- z pieczonych warzyw (250 ml ok. 79 kcal),

2 klarowne zupy:
- bulion z pieczonych warzyw (250 ml ok. 32 kcal),
- ogórkowa lub szczawiowa (250 ml ok. 38 kcal).

W porze obiadu proponujemy:
- leczo warzywne (250 ml ok. 70 kcal),
- gulasz szpinakowy (250 ml ok. 84 kcal),
- bigos dr Dąbrowskiej (250 ml ok. 60 kcal).

W 250 ml dania jest ok. 30-80 kcal. Słoik 0,815 l zawiera trzy porcje drugiego dania.

Do każdego posiłku możecie Państwo dołożyć po jednej/dwie porcje (wielkości dłoni złożonej w pięść) surówek z dozwolonych warzyw.

W zestawie jest też 0,8 l zakwasu - prosimy by pić go po podgrzaniu do ok. 40 stopni przed śniadaniem.

Do śniadania i obiadu można dodać deser w postaci np. małego jabłka czy śliwki.

Smacznego!

295 Przedmioty

Opis

Kompozycja zestawu
Zaprojektowany
Nowy
Komentarze (2)
Oceń