Bulion z pieczonych warzyw
Jedno z najbardziej uniwersalnych dań w diecie dr Ewy Dąbrowskiej. Jest pełnowartościowym posiłkiem lub idealną bazą do innych zup i kremów oraz sosów.
Goście Alhambry uwielbiają nasz bulion, który każdy dzień w tygodniu zmienia w niedzielę.
Sekret bulionu to odpowiednio przypieczone warzywa. Zarumienione, nie przypalone, z wdzięcznością i siłą oddają moc i aromat w gotowych potrawach.
Składniki: pieczona marchew, pieczony korzeń pietruszki, pieczony seler, pieczona biała kapusta, pieczony por, pieczona cebula, czosnek pieczony w łupinach, pomidory malinowe, suszona skórka cytrynowa, sekretne przyprawy "warzywko" Alhambry****, świeże zioła (rozmaryn, tymianek, kolendra, nać pietruszki), sól himalajska, młotkowany kolorowy pieprz.
Proponujemy by podawać bulion z "makaronem" z marchewki i natką pietruszki.
Produkt pasteryzowany.
Przechowywać w lodówce lub w chłodnym miejscu.
Opis
- Zawiera
- czosnek pieczony w łupinach
kolorowy pieprz
pieczona biała kapusta
pieczona cebula
pieczona marchew
pieczony korzeń pietruszki
pieczony por
pieczony seler
pomidory malinowe
suszona skórka cytrynowa
sól himalajska
świeże zioła (rozmaryn, tymianek, kolendra, nać pietruszki)
„warzywko” Alhambry